Sprudlende lærer søges til undervisning i fagene elguitar/rytmisk guitar/ukulele/rytmisk sammenspil (grund- og talentniveau) samt teori og hørerlære.

Vejen Musikskole søger pr. 1. oktober 2021 en erfaren og sprudlende lærer til at undervise i fagene elguitar/guitar/ukulele, rytmisk sammenspil (på både grund- og talentniveau) samt teori og hørelære på talentniveau. Til stillingen hører en række øvrige arbejdsopgaver, herunder forskellige møder, koncerter, koncertturné, kurser, personaledage, forældrekontakt mv.


Herudover vil vi gerne kunne bruge dig til at lede et musical-orkester hvert andet år, når vi samarbejder med den kommunale ungdomsskole og den lokale amatørscene om opsætning af en musical. Vi ser også meget gerne, at du på sigt kan indgå i vores kompagnonsamarbejde med folkeskolerne i Vejen Kommune og således har mod på at undervise i musik i folkeskoleregi.

Stillingen er på ca. 18/37 timer om ugen med mulighed for at rekruttere flere elever, og stillingen forventes læst over 2-3 dage. Undervisningen foregår i Musikskolens lokaler i Vejen og Brørup samt på Rødding Skole.

Vejen Musikskole er en decentral musikskole med ca. 400 elever. Vi har en tradition for at have et højt aktivitetsniveau, bl.a. med mange arrangementer rundt omkring i kommunen. Vi er i fuld gang med at udvikle skolen relationelt og fællesfagligt på alle mulige måder, og vi har mange forskellige samarbejdspartnere.

Derfor søger vi dig, der sprudler og som elsker at samarbejde. Du er fleksibel, omstillingsparat, udviklingsminded, selvstændig og handlekraftig.

Ansøgningsfristen er fredag den 17. september kl. 12.
Ansættelsessamtaler finder sted umiddelbart herefter i uge 38.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.

Ansøgning med CV samt bilag sendes elektronisk via link.
Spørgsmål til stillingsopslaget kan rettes til musikskoleleder Gitte Hvid på gh@vejen.dk eller telefon 7996 5201.
 

Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside (Sprudelende lærer søges til undervisning i fagene elguitar/rytmisk guitar/ukulele/rytmisk sammenspil (grund- og talentniveau) samt teori og hørerlære. (emply.com)). 
Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.