Vejen Musikskole

Velkommen i Vejen Musikskole sæson 2020-2021

Musikskolen tilbyder undervisning til alle børn og unge mellem 0 og 25 år i hele Vejen Kommune og er et decentralt tilbud; vi underviser på så mange skoler som muligt rundt omkring i hele kommunen.

Vi tilbyder en bred palet af undervisningstilbud med alt lige fra småbørnsundervisning, soloundervisning og sammenspilstilbud til vores særlige talentlinje hvor vi kan tage hånd om særligt ambitiøse musikudøvere. Vi kan med stolthed sige, at man som elev i Vejen Musikskolen vil blive mødt af en yderst professionel lærerskare.

Vores mål i musikskolen er ikke kun at gøre vores elever dygtige. Vi vil også gerne danne hele mennesker med sociale kompetencer som sætter dem i stand til at samarbejde, meningsudveksle, reflektere og udtrykke sig. Bl.a. derfor er det vigtigt at eleverne deltager i et af musikskolens sammenspilstilbud. Musikskolen sørger løbende for, at disse tilbud udvides og tilpasses de faktiske behov for på den måde at være på forkant med elevernes interesser og ønsker.

Vejen Musikskole tilbyder sine elever rigtig mange gode oplevelser, bl.a. har vi i Vejen en god tradition for at spille mange koncerter. Vi har gennem en lang årrække haft tæt samarbejde med Sønderskov Hovedgård om optræden ved deres julemarked, hvor musikskolen står for underholdningen i ikke mindre end to weekender i november/december. Af andre traditioner er den årlige tur til Tivoli, hvor vi hvert år fylder en bus med børn, som tager til Tivoli i København for at spille. De mange koncertoplevelser er med til at styrke børnenes musikalske og sociale bevidsthed, og giver desuden en enestående mulighed for, at afprøve personlige grænser ved at stå overfor et stort publikum. Disse traditioner er det vigtigt at holde fast i.

Der er altid mulighed for at tilmelde sig undervisning i musikskolen. Tilmeldingen foregår elektronisk via denne hjemmeside. Vi har også en flyer, dels for instrumentalundervisningen og dels for musik for de yngste, som kan downloades via denne hjemmeside, og du er iøvrigt altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen

Gitte Hvid
Musikskoleleder
Tlf: 7996 5201
Mobil: 3053 9070
Mail: gh@vejen.dk